AKTUELLT

 

Symbolon Terranova utbildar enskilda och grupper i vård , skola , omsorg och näringsliv.

 

Förutom våra 2 - åriga vidareutbildningar, utbildar vi i ledarskap och konflikthantering, kreativitet och (team)utvecklande, och vi arbetar alltid resursorienterat, och söker finna en högsta gemensam nämnare för att komma så nära målet som möjligt.

 

Symbolon Terranova har egna handledare inom företaget, och kan komma till ditt företag för att inspirera och utbilda arbetslag. Vi kan även hålla föredrag och leda kick-offer. Uppläggen kan variera från enskilda tillfällen till projektbaserat med återkommande inslag.

 

Balans, kreativitet, glädje, nyfikenhet är ledord när vi finner nya stigar....

 

 

  • Vi planerar att åter medverka för allmänheten i  den nationella samlingen Symbolernas Dag den 21mars 2015 med ett öppet hus på Mönsterås Bibliotek 11 - 13. Då ska vi ta oss an Sagans läkande kraft på olika sätt....Föreläsning, workshop, mm...... Vid tiden strax före evenemanget, kan du läsa mer på Evenemangskalendern www.monsteras.se

 

  • Symbolterapeut/pedagogutbildning, grön eller "vanlig" - vi startar en till två tvåårsutbildningar per år, och i år planerar vi nästa  start den 25 september  2015. Den utbildning kan byggas på med trädgårdsterapi/grön terapi.

 

  • Labyrintbyggarhelg 10 - 12 april 2015

 

 

  • Måla dig fri från stress  - 5 -7 maj alt 2 -4 sept 2015 1,2 eller 3 dagar

 

  • Skogsträdgården, 25 - 28 maj 2015 - 4 dagar

 

  • " Ett frö som rymmer ett liv......" 2015

         3-dagars kortkurser i grön terapi/meditation/uttryckande konst

         vårkurser (21 - 23 april, 19 - 21 maj)

         sommarkurser ( 9 -11 juni, 14 - 16 juli, 11 - 13 augusti),

         höstkurser ( 8 - 10 september, 27 - 29 oktober) 

         vinterkurser ( 1 - 3 dec, 19 - 21 jan 2016 )

 

  • Vi håller kortkurser i frigörande måleri - "Måla dig fri från stress", drömkännedom, symboldrama, trädgårdsterapi,  läkande sagor och meditation.

 

  • Det pågår två olika längre utbildningar hos oss just nu, annars är den mesta aktiviteten hos oss handledning för företag och enskilda, coachning/konflikthantering och personlig utveckling för enskilda och djupgående, resursorinterad och läkande bild- och symbolterapi för enskilda.

 

 

Varmt välkommen till oss! Det finns en plats för dig!